Nu gör vi ett nytt försök till att upprätta en levande hemsida för Veddige. Veddige.nu har i flera år legat i träda i väntan på en förnyelse. Undertecknad är ansvarig för detta.

Till dig som är intresserad av mina bortförklaringar: veddige.nu skapades för snart 10 år sen på en företagaremöte. Initiativet kom från några företagare, de vill gärna också bekosta det. På den tiden var det fortfarande en dyr historia att ha en hemsida. Den hemsidan som skapades då var en statisk sida, komplicerad att uppdatera och låst helt och hållet till sin administratör – mig. 

Den här sidan, som du nu läser är någonting helt annat. Den är skapad i WordPress, den är modern i sin teknik, lätt att förändra och – även du kan redigera. Om inget annat så kan du skriva kommentarer till inläggen. Räcker det inte för dina behov? Anmäl dig till administratören (jag) för att erhålla inloggningsuppgifter, sen är det bara att skriva. Det kan du göra när som helst, utan att fråga någon om lov och utan censur, dina inlägg är synliga direkt.

Det är väl fantastiskt möjlighet för dig som är engagerad i en förening eller annan organisation. Ännu bättre: när det är dags för att samla in material till ViSKA! Magasinet, vår främsta källa kommer att bli just veddige.nu.

Och tidningen, ja. Länge har det varit ett önskemål att kunna ladda hem tidningen som pdf fil. Alla ni som bor på andra sidan Atlanten eller i djupaste skogen i Veddige, kan andas ut. Redan nu finns senaste numret att ladda ner och målet är att jag ska lägga upp minst en tidning i veckan – bakåt i tiden också!

Så, ännu en gång, välkommen till Veddige NU! Var med och skapa gemenskapen för oss även på nätet! Vi ses!

Sandor Olah