Julförsäljningen på Varberg Vipers Loppis slog nytt rekord! Säkert hade årets julklapp, ”det återvunna plagget”, stor betydelse för det goda resultatet

Även efter jul har försäljningen gått bra. Allt fler förstår vidden av att köpa begagnat, både för ekonomin och miljöns skull. Ryktet har spridit sig, det finns kunder som åker många mil för att besöka oss. Ofta får vi höra att vi har bra ordning och fina saker till låga priser. Vi hoppas att alla känner sig välkomna och vi som jobbar här stortrivs. På kvinnors vis, så tycker vi det är roligt att pynta och sakerna flyttas flera gånger innan de säljs… Dessutom, säg någon annan affär (förutom GeKås) som har så långa köer som vi – och ingen konkurrens från nätförsäljare.

Att plocka upp och sälja är enbart roligt. Värre är det då man ska lyfta tunga möbler. På tisdagskvällar och lördagar får kunderna så klart hjälpa till med lyften. Men ibland kan det bli väldigt tungt för karlarna som hämtar möbler som folk skänker. Med några få undantag, är vi som jobbar på loppisen pensionärer.

Så nu vädjar vi om yngre krafter. Är du en man som skulle vilja hjälpa till med att lyfta möbler – i stället för skrot – så är vi jättetacksamma om du hör av dig.

Samtidigt gör du en god insats för ungdomsverksamheten inom hockeyn. ⁄

Våra öppettider är:
Tisdagar: kl 18.00 – kl 20.00
Lördagar: kl 09.00 – kl 13.00
Telefon: 070-590 34 84

INGEGÄRD NILSSON