4shape X 3

Från 550   till 1500   kvadratmeter!

Med de här stora ytorna försvinner väl den mysiga känslan!

Vi kommer hålla en familjär atmosfär även om vi blir så mycket större. Lokalerna är utformade så att vi får behålla denna positiva känsla.

Är det något som är nytt?

Vi har en rigg/box, flera boxsäckar, vi har ett traktordäck, vi har en lång ”gräsbana”, mycket större yta för fria vikter. Vi har tagit med oss en del av de maskiner vi hade på vår gamla anläggning, men vi också fått mycket nytt.

Kommer de som tränar i grupp få plats?

Vi har en stor gruppträningssal, med bra speglar och stora fönster, en stor gruppträningssal för cirkelgym, även den med en rigg, en stor spinningsal kombinerat med indoor walking (gruppträningspass med crosstrainers).

Kommer ni att hinna med gruppträningar?

Vi kommer utöka vårt gruppträningsschema med en hel del nya pass. “Fortgjort” konceptet är en stor nyhet för våra medlemmar. Pass på 25 minuter där man själv väljer om man vill vara med på ett pass eller om man vill ta flera pass efter varandra. “Fortgjort”-passen är anpassade så att alla, oavsett nivå, kan vara med på dem. 

Är det några nya faciliteter?

Dam- och herrbastu, flera tv-apparater för de som kör kondition, ett fint och attraktivt barnrum med tv och leksaker, större dusch- och omklädningsutrymmen och så naturligtvis fri WIFI.

Ni höjer väl priserna rejält?

Allt ingår nu i alla våra kort. Gym, gruppträning, bastu, allt! Kostanden för autogiro för dagtid är: 264kr/mån, kostanden för autogiro för heldag är: 379kr/mån. Man kan fortfarande köpa periodkort från 1 mån – 12 månader. Vi är idag närmare 500 medlemmar och det antalet förväntas öka.

Allt ingår nu i alla våra kort.
Gym, gruppträning, bastu, allt!

Svarar: Paulina Strömkvist