Trots första snödagen kom 95 medlemmar till årsmötet på fettisdagen, 25 februari, i Kungsäters Bygdegård.  Musikanterna Eva och Ingvar från Fästeredsund stod för underhållningen och inledde med en sprittande Cancan

på sina dragspel.  Därefter följde den ena melodin efter den andra , varav flera gick att sjunga med orden till ”När det våras ibland bergen”. Det spelades gamla välkända melodier varvat med historier ur ett äktenskap. Som avslutning framfördes Kväsarvalsen på ett finurligt vis. 

 Nu smakade semlorna extra gott till kaffet, liksom Gunnels spröda sockerringar. 

Årsmötet öppnades av ordf. Lena, som uttryckte sin glädje över att så många hörsammat inbjudan. Som första punkt höll Ingegerd Gustafsson Parentation 

genom att läsa två dikter ur Atle Burmans Avskedsord, samt påbjöd en tyst minut. 

Därefter hölls sedvanliga årsmötesförhandlingar med tillhörande val. Information om kommande aktiviteter, resor , fester och KPR gavs.

Föreningenhade vid årsskiftet 254 medlemmar, vilket är en ökning med 15 st  under 2019.  Som avslutning avtackades Anna-Lisa i telefonkedjan , Rune i valberedningen samt Curt för sekreterarjobbet i styrelsen.  Den senare lovordades för sina gedigna föreningskunskaper i styrelsen, som han tillhört i många år.  Curt lovade att finnas till hands  även i fortsättningen. 

Mötet avslutades och sen utdelades lotterivinsterna.