Styrelsen

Andreas Gustavsson

Andreas Gustavsson

ordförande

Andreas flyttade till Veddige 2009 från Göteborg. Han arbetar i sitt eget företag i byggbranschen men har både sushikock, taxichaufför, vaktmästare och Handelshögskolan på sitt CV.
Andreas är intresserad av foto och musik så han kan både filma och dra en vals. Han tillhör VeddigeVisionens kommunikationsgrupp och blev medlem i styrelsen för att han drivs av att kunna påverka.

Michael Enberg

Michael Enberg

styrelsemedlem

Kom till Veddige 1981. Tidigare ordförande i Veddige BK. Var med och startade ViSKA magasinet. Vill engagera fler ungdomar, det är dom som är framtiden.

Michael är pensionerad brandmästare men driver en utbildningsfirma inom brandsäkerhet och hjärt- och lungräddning, hlr. Är en av Veddiges representanter i Landsbygdsrådet och där försöker påverka så inte allt hamnar inne i Varberg.

Sandor Olah

Sandor Olah

styrelsemedlem

Flyttade till Veddige 1998. Han har varit med och startade ViSKA! Magasinet och Veddigevisionen. Det är Sandor som är redaktör för den här hemsidan, och ViSKA! Magasinet. Han är en av medlemmarna i Veddigevisionens kommunikationsgrupp. Sandor är äkta visionär. Han är inte rädd för att bolla med storslagna idéer. Han har åsikter om allt och tycker om att påverka. Han arbetar som frilansande grafisk formgivare.

Madeleine Nilsson

Madeleine Nilsson

styrelsemedlem

Johanna Freiman

Johanna Freiman

styrelsemedlem

Pelle Johansson

Pelle Johansson

kassör

Kent Winblad

Kent Winblad

styrelsemedlem

Har bott i Veddige sedan 8 års ålder. Han är ledare för innebandyspelande pojkar födda 2004.
Engagemanget i Veddigevisionen började med arbetet att ta fram Veddiges lokala utvecklingsplan. Han har ingått i Veddigevisionens styrelse sedan 2012 och är också medlem i Veddigevisionens kommunikationsgrupp.