Måndagen 31/10 reste Veddige BK:s P02, 03, 04 och 05 till Göteborg och Gamla Ullevi för att som säsongsavslutning titta på den allsvenska matchen IFK Göteborg – IF Elfsborg.

Det regnade och blåste denna sista oktoberdag men det hindrade inte en 30 man stor delegation förväntansfulla spelare och ledare att sätta riktning mot Göteborg.

Vi hade jättebra platser på läktaren och tillsammans med ytterligare nästan 13000 på läktarna fick vi den där känslan som man bara får på de stora matcherna live.

Säsongen för lagen har återigen varit lyckosam med massor av träningstimmar och matcher.

Flera av de äldre killarna har gått domarkurs och under säsongen dömt matcher åt de yngre lagen – tack för fin insats alla domare!

Veddige BK är en förening som kämpar sig fram precis som alla andra fotbollsföreningar – ibland förlorar man, ibland vinner man.

Lagen har hjälpts åt under säsongen med att låna ut spelare upp eller ner för att få ihop fulla lag – mervärdet är gemenskap i och med att spelarna lär känna varandra över laggränserna.

Om man tränar, kämpar, tror på det, har roligt och får möjligheten att utveckla sin fotboll, då är chansen stor att man även spelar ett gäng seniormatcher för klubben inom några år. Den dagen när man sen vinner den där enstaka matchen mot starkt motstånd genom att ”spela” fotboll och man känner att orken och flytet är med en – det är då fotbollen belönar en – nästan med samma starka känsla som i matchen då seriesegern säkras.

Matchen på Gamla Ullevi slutade förresten 2-2. Kämpa på Veddige BK, vi ses nästa säsong!

Magnus Ekberg Ledare VBK P02-03